Verzending

Levertijden

Elk product van Baloons wordt handgemaakt en door de vele handelingen is de levertijd vaak langer dan vijf werkdagen. De levertijd kan per dag en product variëren en daarom verwijzen wij naar de productpagina op onze website. Let op; de levertijden op de productpagina zijn slechts een indicatie. Het kan zijn dat je bestelling eerder dan verwacht bij je kan zijn, echter ook iets later. Als wij veel bestellingen ontvangen dan kan de levertijd oplopen tot maximaal 21 werkdagen. 

Pakketbezorger PostNL

Zodra je bestelling aan de pakketbezorger van PostNL is overhandigd, ontvang je een verzendbewijs om de zending te kunnen volgen. Kan je het pakket niet op het aangegeven tijdstip in ontvangst nemen, dan laat de pakketbezorger een briefje achter in de brievenbus. Hierop staan de contactgegevens van PostNL. Desgewenst wordt het pakket bezorgd op het afgesproken tijdstip of bij een PostNL punt.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf €75 verzenden wij gratis. Voor bestellingen onder de €75 bedragen de verzendkosten €4,95.

Bestelling niet ontvangen?

Heb je binnen drie werkdagen, na ontvangst van ons verzendbewijs de bestelling niet ontvangen? Neem dan contact op via klantenservice@baloons.nl. Wij starten een onderzoek naar de bezorging van je bestelling.